Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Lesotho (LES)

Flag LES
Бр.Турнирпоследно ажурирање
12019 Maseru Open Chess Championships Woman Section 85 Денови 17 Часови
22019 Maseru Open Chess Championships Open Section 85 Денови 17 Часови
32019 Boleswa Intervasity Games Men's Section 187 Денови 23 Часови
42019 BMI Lesotho Open Chess Championship Prestige Section 202 Денови 2 Часови
52019 BMI Lesotho Open Chess Championship Open Section 203 Денови 23 Часови
62019 BMI Lesotho Open Chess Championship Woman Section 204 Денови 2 Часови
72019 NUL PreIntervasity Chess Championship Open Section 204 Денови 3 Часови
82019 NUL PreIntervasity Chess Championship Ladies Section 204 Денови 3 Часови
92019 PreIntervasity Chess Championship Blitz Section 204 Денови 3 Часови
102019 NUL PreIntervasity Chess Championship 208 Денови 14 Часови
112019 BMI Lesotho Open Chess Championship Development Section 226 Денови 19 Часови
122018 National Blitz Chess Championship 274 Денови 16 Часови
132018 Lesotho National Chess Championship 274 Денови 17 Часови
14Central Qualifiers-2018 National Chess Championships 282 Денови 19 Часови
15NUL Opening Chess Championship Blitz 2018 323 Денови 17 Часови
162018 NUL Opening Chess Championship 323 Денови 18 Часови
172018 Lesotho Olympiad Qualifier Open Championship 533 Денови 17 Часови
182018 Lesotho Olympiad Qualifier Women Championship 533 Денови 17 Часови
19Pre- Intervasity Blitz Chess Championships 561 Денови 17 Часови
202018 Pre- Intervasity Chess Championship Open Section 561 Денови 18 Часови
212018 NUL Pre- Intervasity Chess Championship Women Section 561 Денови 19 Часови
222018 BMI Lesotho Open Chess Championships Open Section 588 Денови 7 Часови
232018 BMI Lesotho Chess Championships Blitz Section 588 Денови 8 Часови
242018 BMI Lesotho Open Chess Championships Prestige Section 588 Денови 21 Часови
252018 BMI Lesotho Open Chess Championships Development Section 590 Денови
262017 Lesotho National Chess Championships 638 Денови 18 Часови
272017 NUL Opening Chess Championship 729 Денови 17 Часови
282017 Teyateyaneng Chess Championship 757 Денови 16 Часови
292017 Maseru Winter Open 779 Денови 21 Часови
302017 Maseru Open section 785 Денови 15 Часови
312017 Mohale's Hoek Open Chess Championship Prestige 806 Денови 18 Часови
322017 Mohale's Hoek Open Chess Championship Open Section 806 Денови 19 Часови
33 NUL Pre Intervasity Open 2017 Chess Championship 932 Денови 19 Часови
34BMI Lesotho Open Development Section 2017 951 Денови 2 Часови
352017 BMI Lesotho Open Chess Championship Prestige 953 Денови 17 Часови
362017 BMI Lesotho Open Blitz 953 Денови 17 Часови
37BMI Lesotho Open 2017 Open Section 953 Денови 22 Часови
38NUL Open Chess Championship 2016 1056 Денови
39BMI Lesotho Open Chess Championship 2016 Prestige 1331 Денови 16 Часови
40Lesotho National Chess Championship 2015 1347 Денови 18 Часови