Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Angola (ANG)

Flag ANG
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1CAMPEONATO NACIONAL INDIVIDUAL ZONAL B 206 Денови 7 Часови
2TAÇA GRUPO CABETO - MALANJE 2020 207 Денови 10 Часови
3TAÇA GRUPO CABETO - MALANJE 2020 213 Денови 17 Часови
4CAMPEONATO NACIONAL POR EQUIPAS - NAMIBE 2019 215 Денови 12 Часови
5CAMPEONATO NACIONAL INDIVIDUAL ZONAL A 218 Денови 8 Часови
6TORNEIO JOVEM MULHER ANGOLANA 219 Денови 19 Часови
7Campeonato Provincial Absoluto de Xadrez de Malanje 2020 221 Денови 4 Часови
8Campeonato Provincial Absoluto de Xadrez de Malanje 2020 221 Денови 16 Часови
9TORNEIO MARÇO MULHER 2020 226 Денови 11 Часови
10CAMPEONATO PROVINCIAL DE PARTIDAS BLITZ DO KUANZA SUL - 2020 232 Денови 17 Часови
11CAMPEONATO PROVINCIAL ABSOLUTO INDIVIDUAL DE XADREZ DE BENGUELA 2020 236 Денови 16 Часови
12CAMPEONATO PROVINCIAL INDIVIDUAL ABSOLUTO DA HUILA 2020 238 Денови 15 Часови
13CAMPEONATO PROVINCIAL ABSOLUTO DO KUANZA SUL - 2020 239 Денови 15 Часови
14Campeonato Provincial da Juventude Cunene 2020 240 Денови 12 Часови
15MACOVI / Alusivo ao 41º ANIVERSÁRIO DO COA FEMININO 2020 241 Денови 9 Часови
16MACOVI / Torneio alusivo ao 41º Aniversário COA Masculino 2020 241 Денови 9 Часови
17TORNEIO 19 DE FEVEREIRO FAX 2020 242 Денови 18 Часови
182ª EDICAO TAÇA SONANGOL EM XADREZ 2020 244 Денови 8 Часови
19CAMPEONATO PROVINCIAL DE XADREZ DE LUANDA DE JOVENS FEMININO SUB 16 246 Денови 9 Часови
20CAMPEONATO PROVINCIAL INDIVIDUAL ABSOLUTO DE LUANDA 2020 246 Денови 9 Часови
21CAMPEONATO PROVINCIAL DE XADREZ DE LUANDA DE JUNIOR FEMININO 246 Денови 9 Часови
22OPEN CAMPEONATO PROVINCIAL DE XADREZ DE LUANDA DE JUNIOR 2020 246 Денови 10 Часови
23OPEN CAMPEONATO PROVINCIAL DE XADREZ DE LUANDA DE JOVENS SUB12 246 Денови 10 Часови
24Circuito Xadrezistico Angola Lichess - 1ª Etapa - Fase Presencial - Amigos do ISPTEC & Amigos do Viveiro Angolano de Xadrez 254 Денови 8 Часови
25Campeonato Provincia do Moxico 2020 254 Денови 17 Часови
26TORNEIO INTERNO DO ASA 257 Денови 15 Часови
27OPEN CAMPEONATO PROVINCIAL DE XADREZ DE LUANDA DE JOVENS SUB 16 267 Денови 19 Часови
28TORNEIO DE ABERTURA DITROV 2020 281 Денови 19 Часови
29TORNEIO FIM DE ANO DITROV 2019 296 Денови 14 Часови
30TORNEIO DE FINAL DE ANO - SUMBE - 2019 298 Денови 8 Часови
31CAMPEONATO NACIONAL POR EQUIPAS - NAMIBE 2019 303 Денови 6 Часови
32JORNADA DE XADREZ BAI - Feminino 306 Денови 19 Часови
33JORNADA DE XADREZ BAI 306 Денови 19 Часови
34Torneio de fim de ano do Club Nautico da Ilha de Luanda 310 Денови 7 Часови
35IV Festival Universitário de Xadrez do ISPTEC - Final de ano 2019 314 Денови 8 Часови
36FESTIVAL DE XADREZ UNIVERSITÁRIO NO ISPTEC - FIM DE ANO 2019 314 Денови 8 Часови
37ANGOLA LIVRE 2019 WOMAN SECTION 328 Денови 14 Часови
38OPEN ANGOLA LIVRE 2019 328 Денови 17 Часови
39TAÇA ENDE EM XADREZ SUMBE - 2019 336 Денови 16 Часови
40Taça INEA em Xadrez Feminino 338 Денови 18 Часови
41 International Chess Tournament - Luanda - SADC 338 Денови 18 Часови
42 International Chess Tournament - Luanda - SADC 338 Денови 19 Часови
43TORNEIO ABERTO ANGOLA LIVRE 2019 344 Денови 16 Часови
44CAMPEONATO PROVINCIAL POR EQUIPAS 2019 351 Денови 15 Часови
45CAMPEONATO PROVINCIAL POR EQUIPAS HUILA 2019 366 Денови 11 Часови
46TAÇA JONCE TOP 10 XADREZ 2019 378 Денови 9 Часови
47TAÇA JONCE TOP 10 SUB 12 XADREZ 2019 381 Денови 17 Часови
48TAÇA JONCE TOP 10 FEMININO XADREZ 2019 381 Денови 17 Часови
49OPEN DE XADREZ SUB 2000 399 Денови 10 Часови
508ª EDIÇAO DO TORNEIO DA DITROV 2019 403 Денови 5 Часови
Сервер на Chess-Tournament-Results © 2006-2020 Heinz Herzog, CMS-Version 25.08.2020 09:21
PixFuture exclusive partner, masthead